AKTUELNO

Ne prestaju razmirice!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeći klip koji je pušten odnosio se na momenat kada David Dragojević nagovara Aleksandru Subotić da udari Zerinu Hećo da bi bila diskvalifikovana, što je on nekoliko puta negirao. Ana Korać se nekoliko puta nasmejala dok je gledala klip.

Ovo se sve dešavalo kada je bila osuda naroda. Kada je Aleksandra pričala da su svi protiv nje. Što su je narod i novinari osudili. Ja sam ludeo koliko i ona - pokušao je da se opravda Dragojević.
On je mene podržavao u toj ludosti. Sve za šta me osuđuje, tada me je podržavao, govorio je udri - pričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što mu je voditelj Milan Milošević rekao da se nekoliko puta kleo u brata da će uraditi nešto, pa nije, David je imao sarkastičan komentar:

Da, lažem kad se kunem u brata - sarkastično je odgovorio Dragojević, pa se nasmejao, što je zasmetalo Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je ovde smešno, meni uopšte nije smešno. Ja njega nikad nisam terala da udari nekoga, sve su bili njegovi lični. Ti sebe pravdaš, njemu je najlakše da kaže da smo lagali oboje. Što nisi izašao za mnom, ti si se kleo da ćeš to uraditi - upitala je Aleksandra Dragojevića.
Budi žrtva, meni je drago. Ja sam ti rekao da ćeš uspeti u životu kada raskineš sa mnom - dobacio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Taktiziraš i igraš igru sve vreme od kad sam ušla. On se plaši osude naroda. On živi i dalje u lažnoj nadi kako je giga populara. On nije bio takav David kada je bio sa mnom. Ti voliš ovo - prokomentarisala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ko glup postao ovde, kao mutava kokoška. Kada si se smuvao sa njom, rekao si da je bila lažna veridba. Da li imaš komentar na klip, zašto si se kleo i zašto si hteo da udarim nekoga - želela je da dobije odgovor Aleksandra.
Ne mogu da verujem da si toliko izopačena. Ja znam da si ti povređena, ali sve smo radili zajedno. Ti znaš da ti nikada ne bih dozvolio - vređao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Zadruga 2

'